FRAMO Sport Medische Groothandel

FRAMO Sport Medische Groothandel is een Voetbalveld gelegen aan Het Cranevelt 3 in Arnhem.

Meer informatie over FRAMO Sport Medische Groothandel in Arnhem

VV Reünie uit Borculo is op zoek naar een verzorger voor de zondagmiddag. De verzorger zal verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van spelers voor, tijdens en na de wedstrijd, evenals het geven van advies, tapen en masseren. VV Reünie biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie, professionele werkomstandigheden, een prettige werkomgeving en een vergoeding voor de werkzaamheden. De functie kan eventueel worden verdeeld over meerdere personen. VDZ Arnhem is ook op zoek naar een verzorger voor het komende voetbalseizoen. De verzorger zal de herenselectieteams begeleiden op zondag en aanwezig zijn bij de trainingen op dinsdag en vrijdag. VDZ biedt een passende vergoeding en is bereid relevante cursussen te vergoeden. FRAMO Sport Medische Groothandel biedt verschillende sportverzorgingsproducten aan, zoals sporttape, kinesiotape en massageolie. Ze hebben al 35 jaar ervaring en bieden veilige bestel- en betaalmogelijkheden, evenals professionele service en advies.

Wil je weten wat FRAMO Sport Medische Groothandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FRAMO Sport Medische Groothandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FRAMO Sport Medische Groothandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FRAMO Sport Medische Groothandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar FRAMO Sport Medische Groothandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FRAMO Sport Medische Groothandel

Bezoekers bekeken ook