FortVier

FortVier is een Restaurant gelegen aan Laakoever 401 in Arnhem.

Meer informatie over FortVier in Arnhem

Bij FortVier houden ze van lokaal, eerlijk en met aandacht eten en drinken. Ze serveren pure smaken en hebben een menukaart met gerechten in het formaat van een tussengerecht, zodat je meerdere gerechten kunt proeven. Daarnaast bieden ze ook een gezellige high tea, borrel en koffie met gebak aan. Het restaurant heeft een mooie locatie aan het water en zorgt voor een fijne, moderne sfeer. Er is altijd wel iets te doen, zoals lunchen, borrelen, dineren of een feestje vieren. De naam FortVier verwijst naar de Romeinse verdedigingsforten in de omgeving. Het restaurant accepteert alleen betalingen met PIN of creditcard. De locatie van FortVier is Laakoever 401 in Arnhem. Openingstijden zijn op aanvraag en reserveringen voor de feestdagen kunnen nu gemaakt worden.

Wil je weten wat FortVier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FortVier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FortVier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FortVier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar FortVier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FortVier

Bezoekers bekeken ook