FoodVia

FoodVia is een Restaurant gelegen aan Markt 33 in Arnhem.

Meer informatie over FoodVia in Arnhem

Bij FoodVia ben je van harte welkom voor een heerlijke lunch, diner, koffie, thee, taart, borrel of inspiratie. Ook kun je er werken en grote groepen zijn welkom. Op 22 oktober wordt er een kunstexpositie geopend en op 18 november is het restaurant volgeboekt. FoodVia is een restaurant zonder vaste kaart, maar met goed eten. Ze bieden verrassingsdiners aan waarbij rekening wordt gehouden met allergieën en er is altijd keuze tussen vlees, vegetarisch of veganistisch. De agenda van FoodVia bevat verschillende activiteiten zoals een "geen-lezing" op 30 november en een aanschuiftafel op kerstavond. Daarnaast bieden ze ook catering aan en verhuren ze de kelderruimte voor bijeenkomsten. Bij FoodVia kun je ook uitgestelde maaltijden kopen om anderen te helpen. Ze zijn ook op zoek naar medewerkers die liefde hebben voor eerlijk eten en willen bijdragen aan een eerlijk voedselsysteem.

Wil je weten wat FoodVia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FoodVia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FoodVia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FoodVia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar FoodVia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FoodVia

Bezoekers bekeken ook