FNKE

FNKE is een PR-firma gelegen aan Willemsplein 44-2 in Arnhem.

Meer informatie over FNKE in Arnhem

FNKE is een content marketing, communicatie en PR bureau dat gelooft in het vertellen van relevante verhalen. Ze bereiken, raken en betrekken de doelgroep met een data-gedreven strategie en een omnichannel aanpak. Ze bieden diensten aan zoals content marketing, positionering en branding, en marketing PR. FNKE benadrukt dat alles PR is, of het nu gaat om een viral social media post, een sterke merkcommercial of een goed verhaal vanuit de doelgroep. Ze helpen ook bij het bijhouden van trends en ontwikkelingen op social media en SEO, om de online zichtbaarheid te vergroten. Het bureau is gevestigd in Arnhem.

Wil je weten wat FNKE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FNKE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FNKE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FNKE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar FNKE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FNKE

Bezoekers bekeken ook