Fleur Pieterse Beauty Care

Fleur Pieterse Beauty Care is een Schoonheidssalon gelegen aan Vijverlaan 30 in Arnhem.

Meer informatie over Fleur Pieterse Beauty Care in Arnhem

Fleur Pieterse Beauty Care biedt verschillende diensten aan, waaronder knippen, verven, opsteken, visagie, haarstyling en schoonheidsverzorging. Of het nu gaat om een knipbeurt, make-up voor een speciale gelegenheid of de verzorging van de huid, Fleur kijkt naar wat jouw wensen en behoeften zijn. Daarnaast houdt ze haar klanten op de hoogte van leuke acties en nieuwtjes via Facebook. Het is belangrijk om minimaal 12 uur van tevoren af te bellen als je verhinderd bent voor je afspraak, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Wil je weten wat Fleur Pieterse Beauty Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fleur Pieterse Beauty Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fleur Pieterse Beauty Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fleur Pieterse Beauty Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Fleur Pieterse Beauty Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fleur Pieterse Beauty Care

Bezoekers bekeken ook