Fixucom

Fixucom is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Daphnestraat 17 in Arnhem.

Meer informatie over Fixucom in Arnhem

Fixucom is een bedrijf dat ICT-ondersteuning, reparatie, website-ontwerp en beheer aanbiedt. Ze zijn altijd bereikbaar via het online contactformulier of het telefoonnummer. Het bedrijf biedt verschillende categorieën voor reparatie en installatie van computers, laptops en netwerken. Ze bieden ook hulp op afstand voor kleine problemen. Fixucom kan informatieve websites ontwerpen en beheren. Ze bieden ICT-ondersteuning vanuit huis, op locatie of op afstand. Het bedrijf kan snel en efficiënt computer-, laptop-, software- en netwerkproblemen oplossen. Ze bieden ook gebruikte en nieuwe computers en laptops aan, evenals de mogelijkheid om een game systeem samen te stellen. Fixucom heeft voordelige tarieven en verschillende servicepakketten. Klanten kunnen contact opnemen via sms, e-mail, WhatsApp, telefoon of het online contactformulier. Het bedrijf heeft positieve recensies op Google en heeft 20 jaar ervaring in ICT.

Wil je weten wat Fixucom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fixucom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fixucom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fixucom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Fixucom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fixucom

Bezoekers bekeken ook