FitLife

FitLife is een Sportschool gelegen aan De Dorpsbrink 4 in Arnhem.

Meer informatie over FitLife in Arnhem

FitLife is een beweegcentrum gelegen op het terrein van Siza Het Dorp in Arnhem. Het is bedoeld voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, niet aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Bij FitLife kun je onder begeleiding van een bewegingsagoog sporten op jouw eigen niveau. Of je nu een specifiek doel hebt, net klaar bent met revalideren of gewoon voor je plezier en sociale contact komt, alles is mogelijk. De locatie is goed bereikbaar met een bushalte voor de deur en voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. FitLife biedt verschillende sportactiviteiten aan, zoals fitness, fysio fitness, circuit training, sport en spel, individuele training en zwemmen. De openingstijden zijn op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur en op dinsdag en woensdag tot 17:30 uur. FitLife is gesloten op zaterdag en zondag. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-13358453 of e-mailadres fitlife@siza.nl.

Wil je weten wat FitLife verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitLife of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitLife? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitLife het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar FitLife reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitLife

Bezoekers bekeken ook