fit20 Arnhem

fit20 Arnhem is een Fitnessprogramma gelegen aan Stikkerbuilding, Meester D.U. Stikkerstraat 10 in Arnhem.

Meer informatie over fit20 Arnhem in Arnhem

fit20 is een effectieve manier om fit en sterk te worden en te blijven, en het is nu beschikbaar in verschillende locaties in Nederland. Deze training duurt slechts 20 minuten per week en is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fitheidsniveau. Bij fit20 heb je altijd een persoonlijke begeleider en hoef je je niet om te kleden of te douchen. Er zijn geen specifieke datums in de tekst vermeld. Dus waar wacht je nog op? Ervaar een gratis kennismakingstraining en ontdek wat fit20 voor jou kan betekenen!

Wil je weten wat fit20 Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar fit20 Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. fit20 Arnhem

Bezoekers bekeken ook