Fight Spirit

Fight Spirit is een Sportschool gelegen aan Van Oldenbarneveldtstraat 85A in Arnhem.

Meer informatie over Fight Spirit in Arnhem

Bij Fight Spirit in Arnhem kun je terecht voor verschillende vechtsporten, zoals BJJ, MMA en Kickboksen. Bij Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) ligt de focus op grondvechten, waarbij verschillende technieken worden gebruikt. BJJ wordt veilig beoefend met behulp van beschermende materialen. Er zijn ook speciale BJJ lessen voor kinderen vanaf 6 jaar. MMA is een combinatie van verschillende vechtsporten en wordt op verschillende manieren beoefend. Ook bij MMA worden beschermende materialen gebruikt. Daarnaast kun je bij Fight Spirit ook starten met Kickboksen, waarbij stoot- en traptechnieken worden gebruikt. Kickboksen is een veilige vechtsport met beschermende materialen. Wil je graag een gratis proefles volgen? Meld je dan aan via de website van Fight Spirit.

Wil je weten wat Fight Spirit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fight Spirit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fight Spirit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight Spirit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Fight Spirit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fight Spirit

Bezoekers bekeken ook