Fiets Totaal Elden

Fiets Totaal Elden is een Fietsenmaker gelegen aan Klapstraat 45-A in Arnhem.

Meer informatie over Fiets Totaal Elden in Arnhem

Fiets Totaal Elden is een fietswinkel die gespecialiseerd is in onderhoudsservice in de regio. Ze bieden ook de mogelijkheid om je oude fiets in te ruilen bij aanschaf van een nieuwe elektrische fiets. Hiervoor krijg je minimaal €300,- terug, mits de oude fiets nog in redelijke staat is. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan stadsfietsen, elektrische fietsen en tweedehandsfietsen. Fiets Totaal Elden biedt ook leenfietsen aan tijdens reparaties om de fietser mobiel te houden. De openingstijden zijn op dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur en op zondag en maandag zijn ze gesloten. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0613 326 772 of via e-mail op info@fietstotaalelden.nl.

Wil je weten wat Fiets Totaal Elden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fiets Totaal Elden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fiets Totaal Elden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fiets Totaal Elden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Fiets Totaal Elden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fiets Totaal Elden

Bezoekers bekeken ook