Feet by M.E. Pedicure

Feet by M.E. Pedicure is een Voetverzorging gelegen aan Albert Schweitzerstraat 46 in Arnhem.

Meer informatie over Feet by M.E. Pedicure in Arnhem

Mijn naam is Milou Elsenaar en ik ben een gediplomeerd pedicure. Mijn salon, genaamd Feet by M.E., is gevestigd in de wijk Rijkerswoerd in Arnhem. Bij mij kunt u terecht voor pedicure behandelingen en het aanbrengen van gel-lak op uw teennagels. Ik werk met producten van Puur Vera, HFL laboratories, Sweden Nails en Depend. In mijn salon, gelegen op de begane grond, neem ik alle tijd voor u. De salon heeft een extra brede ingang, waardoor deze toegankelijk is voor iedereen. Op mijn website vindt u uitgebreide informatie over mijn behandelingen, prijzen en producten. Neem gerust een kijkje en als u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u contact met mij opnemen via telefoon/whatsapp op 0616909484 of stuur een mail naar info@feetbyme.nl. Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten.

Wil je weten wat Feet by M.E. Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Feet by M.E. Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Feet by M.E. Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feet by M.E. Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Feet by M.E. Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Feet by M.E. Pedicure

Bezoekers bekeken ook