Evangeliegemeente De Deur Arnhem

Evangeliegemeente De Deur Arnhem is een Kerk gelegen aan Den Haagweg 1 in Arnhem.

Meer informatie over Evangeliegemeente De Deur Arnhem in Arnhem

De Deur Arnhem is een actieve en enthousiaste kerk die al meer dan 40 jaar actief is in Arnhem. Ze hebben een passie voor het verspreiden van het evangelie van Jezus Christus en in de kerk zijn mensen van allerlei achtergronden, culturen en leeftijdsgroepen welkom. Ze hebben wekelijkse diensten op zondag om 11.00 uur en 18.00 uur, en ook op woensdag is er een reguliere dienst. Daarnaast hebben ze ook andere activiteiten waar je meer over kunt lezen op hun agenda of kunt volgen via de livestream. Kom eens langs en voel je thuis in De Deur Arnhem!

Wil je weten wat Evangeliegemeente De Deur Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangeliegemeente De Deur Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangeliegemeente De Deur Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangeliegemeente De Deur Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Evangeliegemeente De Deur Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Evangeliegemeente De Deur Arnhem

Bezoekers bekeken ook