Enliven Social Enterprise B.V.

Enliven Social Enterprise B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Maneschijn 5 in Arnhem.

Meer informatie over Enliven Social Enterprise B.V. in Arnhem

Enliven biedt het Empulse-programma aan om een productieve, veilige en inclusieve werkomgeving te creëren. Door middel van empathie-gedreven leiderschap kan begrip worden vergroot, actie worden geïnspireerd en het potentieel van het team worden benut. Het programma maakt gebruik van virtual reality om diverse ervaringen en perspectieven te ontgrendelen, waardoor creativiteit en innovatie worden gestimuleerd. Het doel is om een ruimte te creëren waarin iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt, wat de productiviteit ten goede komt. Daarnaast helpt het programma bij het opbouwen van een sterke merkreputatie en het aantrekken van talent en klanten. Empulse biedt ook cursussen aan om uitdagingen op de werkvloer aan te pakken, zoals seksuele intimidatie, genderbias, pesten en discriminatie. Het programma is bekroond door het Nederlandse Ministerie van Justitie en heeft al meer dan 25.000 professionals succesvol getraind. Enliven wordt erkend door experts zoals Tom Furness, Jean-Philippe Courtois en Sacha Martina. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem, Nederland.

Wil je weten wat Enliven Social Enterprise B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Enliven Social Enterprise B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Enliven Social Enterprise B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Enliven Social Enterprise B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Enliven Social Enterprise B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Enliven Social Enterprise B.V.

Bezoekers bekeken ook