Enig Alternatief

Enig Alternatief is een Vegetarisch restaurant gelegen aan Wielakkerstraat 4 in Arnhem.

Meer informatie over Enig Alternatief in Arnhem

Er is een gezellig biologisch en vegetarisch eetcafé genaamd Enig Alternatief. Het café is opgericht in 2023 en biedt een menu met heerlijke gerechten gemaakt van biologische en vegetarische ingrediënten. Het café heeft een warme en uitnodigende sfeer, perfect om te genieten van een ontspannen maaltijd met vrienden of familie. De foto's op de website, gemaakt door Charlotte Hofman, laten zien hoe gezellig en smakelijk de gerechten eruitzien. Het café is ook trots op het feit dat hun website is gemaakt door Netnog websites. Het café is een geweldige plek voor liefhebbers van gezond eten en biedt een alternatief voor traditionele eetgelegenheden.

Wil je weten wat Enig Alternatief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Enig Alternatief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Enig Alternatief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Enig Alternatief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Enig Alternatief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Enig Alternatief

Bezoekers bekeken ook