Elderveld

Elderveld is een Sportcomplex gelegen aan Drielsedijk in Arnhem.

Meer informatie over Elderveld in Arnhem

Op zaterdag 7 oktober plant wethouder Marco van der Wel de eerste boom in het voedselbos Elderveld. Dit markeert het begin van de aanleg van het bos na jaren van voorbereiding. Daarnaast is er een unieke theatervoorstelling genaamd "VEERKRACHT" die de verhalen van ouderen tot leven brengt. Ook worden vrijwilligers bedankt door De Gaanderij en zijn er 8 nieuwe crossminton banen in Elderveld. Het wijkblad vraagt om tips voor de dure maanden en er is een Romeinse middag gepland in park de Steenen Camer op 8 oktober. Verder zijn de Arnhem Fallen Angels op zoek naar nieuwe spelers en kun je luisteren naar mooie verhalen in het Rozetje Elderveld. Tot slot is er een nieuwe gebakkraam in het winkelcentrum en kun je je stem laten horen via het Digitaal Onderzoekspanel van SWOA. Er komt ook een opruimactie op 4 november en de gemeente Arnhem doet onderzoek naar de leefbaarheid in de wijk.

Wil je weten wat Elderveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elderveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elderveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elderveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Elderveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elderveld

Bezoekers bekeken ook