Ekoplaza Kronenburg

Ekoplaza Kronenburg is een Supermarkt gelegen aan Kronenburgpassage 32 in Arnhem.

Meer informatie over Ekoplaza Kronenburg in Arnhem

Bij Ekoplaza kun je terecht voor het lekkerste eten. Ze hebben een folder vol met aanbiedingen van biologische seizoensproducten. Deze week kun je onder andere genieten van Appel Topaz, Franse roombrie, Romatomaten, Amandeldrink suikervrij, Groene thee citroengras, Yoghurt mango en Cashew fermentino spread. Ook kun je sparen voor Mepal Easyclip bakjes en schalen en kun je Ekovriend worden en sparen voor jezelf, een goed doel of leuke extra's. Ekoplaza is zelfs uitgeroepen tot groente supermarkt. Daarnaast zijn er biodynamische pompoenen van familie Overesch verkrijgbaar, waarbij de dieren in dienst staan van de akkerbouw en een natuurlijke kringloop de basis is. Ekoplaza staat voor echt lekker eten, waarbij ze keuzes maken op basis van Schone aarde, Authentieke smaak, Groeiende natuur, Respectvol handelen en Korte keten. Je kunt ook werken bij Ekoplaza en je kunt het Lekker weten magazine lezen voor meer informatie.

Wil je weten wat Ekoplaza Kronenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ekoplaza Kronenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ekoplaza Kronenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ekoplaza Kronenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Ekoplaza Kronenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Ekoplaza Kronenburg

Bezoekers bekeken ook