Eethuis Faffie Chinees-Surinaams

Eethuis Faffie Chinees-Surinaams is een Surinaams restaurant gelegen aan Steenstraat 10 in Arnhem.

Meer informatie over Eethuis Faffie Chinees-Surinaams in Arnhem

Onze chef-kok is een expert in de Chinees, Aziatisch en Surinaamse keuken met meer dan 15 jaar ervaring. Zijn specialiteiten zijn moksie metie, saoto soep en geroosterde kip, die ook de best verkochte gerechten zijn bij Faffie Arnhem. Voor de lunch bieden we warme belegde broodjes aan, zoals broodje kip kerrie, fachong, bakkeljauw en nog veel meer. Voor het diner kun je genieten van moksie metie, saoto soep, roti en authentieke Chinese gerechten zoals Jingdou en Gon bao. Als je geen zin hebt om te koken of een feestje hebt, kun je je bestelling telefonisch doorgeven en wij zorgen ervoor dat het klaar is om op te halen wanneer je komt. Bijgevoegd zijn foto's van onze gerechten als voorproefje. Neem gerust contact met ons op.

Wil je weten wat Eethuis Faffie Chinees-Surinaams verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuis Faffie Chinees-Surinaams of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuis Faffie Chinees-Surinaams? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuis Faffie Chinees-Surinaams het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Eethuis Faffie Chinees-Surinaams reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuis Faffie Chinees-Surinaams

Bezoekers bekeken ook