Eetcafé Sint Jan

Eetcafé Sint Jan is een Eetcafé gelegen aan Jansplein 2 in Arnhem.

Meer informatie over Eetcafé Sint Jan in Arnhem

Bij eetcafé Sint Jan kunnen liefhebbers van speciaalbier hun hart ophalen. Naast het huismerk Amstel worden er ook Weihenstephaner en Kasteelbier Donker en Tripel getapt. Daarnaast zijn er altijd vier wisselende speciaalbieren en veertien bijzondere bieren op fles verkrijgbaar. Het drankenassortiment bestaat verder uit huiswijnen, crémant, prosecco en binnen- en buitenlands gedistilleerd. De koffie is van Peeze en het fris wordt geserveerd op kleine flesjes. Ook staat eetcafé Sint Jan bekend om de kwalitatief hoogwaardige en dagverse keuken. Specialiteiten zoals kipsaté, huisgemaakte soepen en steak Sint Jan zijn erg geliefd. Daarnaast worden diverse salades, vegetarische gerechten en seizoensgebonden gerechten aangeboden. Het eetcafé heeft ook een aantal wekelijks wisselende en scherp geprijsde specialiteiten.

Wil je weten wat Eetcafé Sint Jan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Sint Jan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Sint Jan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Sint Jan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Eetcafé Sint Jan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Sint Jan

Bezoekers bekeken ook