Edwin van Verseveld

Edwin van Verseveld is een IT-consultancy gelegen aan Obrechtstraat 39 in Arnhem.

Meer informatie over Edwin van Verseveld in Arnhem

Edwin van Verseveld is een creatieve technisch projectleider met veel ervaring in information security, privacy en technische content strategie. Hij heeft gewerkt aan grote crossmediale projecten, zoals Boer zoekt Vrouw, en heeft ervaring in het werken in agile omgevingen. Hij focust sterk op content en gebruikers bij het aansturen van technische teams en heeft ervaring in verschillende rollen, zoals productowner en scrum master. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van internet, apps, mobile game development en gadgets. Hij heeft ook gewerkt aan projecten zoals Keuringsdienst van Waarde, NPO Journalistiek, OBEN CMS, Brandpunt Reporter en KRO Detectives. Hij heeft aanbevelingen gekregen van onder andere Taco Rijssemus, CEO IDTV, en Bas Rijnbout, Lead Web Developer bij de Kamer van Koophandel. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen via e-mail.

Wil je weten wat Edwin van Verseveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Edwin van Verseveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Edwin van Verseveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Edwin van Verseveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Edwin van Verseveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Edwin van Verseveld

Bezoekers bekeken ook