Educom Arnhem

Educom Arnhem is een Softwarebedrijf gelegen aan Meester D.U. Stikkerstraat 10 in Arnhem.

Meer informatie over Educom Arnhem in Arnhem

Educom is een professionele ICT-opleider die mensen omschoolt tot softwareontwikkelaar. Ze begeleiden werkzoekenden en mensen die van ICT hun beroep willen maken naar een baan. Detacom is een ICT-dienstverlener die oplossingen biedt voor tijdelijke en structurele behoefte aan capaciteit. Ze bieden consultancy diensten op het gebied van infrastructuur, testing en softwareontwikkeling. Educom en Detacom zijn op zoek naar enthousiaste mensen voor verschillende functies, zoals een docent Data Science/Software Engineering en een Junior Business Developer. Daarnaast worden er ook verhalen gedeeld van medewerkers en trainees. Er worden technische weetjes gedeeld over onderwerpen zoals app-ontwikkeling, data science, maatwerk applicaties, machine learning en artificial intelligence. Het laatste nieuws bevat onder andere een mijlpaal, een introductie van een medewerker, een nieuwe vacature en een samenwerking met Kodision. Er wordt ook informatie gegeven over privacy in verschillende steden.

Wil je weten wat Educom Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Educom Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Educom Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Educom Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Educom Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Educom Arnhem

Bezoekers bekeken ook