Eataliano Arnhem Noord

Eataliano Arnhem Noord is een Italiaans restaurant gelegen aan Josef Israelslaan 1 in Arnhem.

Meer informatie over Eataliano Arnhem Noord in Arnhem

Eataliano is een Italiaans restaurant in Arnhem en Huissen waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden. Je hebt de keuze om de maaltijd af te halen en thuis op te eten, in het restaurant te eten of om de maaltijd te laten bezorgen. De maaltijden worden met zorg bereid en gemaakt met verse ingrediënten. Er zijn verschillende opties, zoals een volkoren bodem en glutenvrije gerechten. Daarnaast kun je ook genieten van zelfgemaakt Italiaans ijs. Tijdens de coronacrisis blijft Eataliano open voor afhalen en bezorgen en alle bestellingen worden contactloos bezorgd. Ook bieden ze catering aan, zowel corona-proof als bezorging aan huis. Je kunt online bestellen of telefonisch je bestelling plaatsen.

Wil je weten wat Eataliano Arnhem Noord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eataliano Arnhem Noord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eataliano Arnhem Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eataliano Arnhem Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Eataliano Arnhem Noord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eataliano Arnhem Noord

Bezoekers bekeken ook