DVine Beauty Care

DVine Beauty Care is een Schoonheidssalon gelegen aan Zevenbergenstraat 19 in Arnhem.

Meer informatie over DVine Beauty Care in Arnhem

DVine Beauty Care is een schoonheidssalon in Arnhem Zuid, opgericht door Dimphy Mook. Dimphy is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met passie voor de huid. Haar salon biedt ontspannende en huidverbeterende behandelingen aan, waarbij ze werkt met hoogwaardige merken. Ze biedt onder andere gezichtsbehandelingen, peelbehandelingen, wimperlifts, en verf- en harsbehandelingen aan. Bij DVine Beauty Care staat persoonlijke aandacht, huidverzorging, huidverbetering en ontspanning centraal. Dimphy bespreekt samen met de klant de wensen en doelen, en met behulp van professionele producten en apparatuur zorgt ze ervoor dat de klant stralend de salon verlaat. Afspraken kunnen online gemaakt worden, maar telefonisch contact is ook mogelijk. De openingstijden zijn op maandag, woensdag en vrijdagochtend, maar avondafspraken zijn ook mogelijk.

Wil je weten wat DVine Beauty Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DVine Beauty Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DVine Beauty Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DVine Beauty Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar DVine Beauty Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DVine Beauty Care

Bezoekers bekeken ook