Dru Yoga en Meditatie in Arnhem Zuid

Dru Yoga en Meditatie in Arnhem Zuid is een Yogastudio gelegen aan in Arnhem.

Meer informatie over Dru Yoga en Meditatie in Arnhem Zuid in Arnhem

Dru Yoga is een vorm van yoga die helpt om met plezier en vanuit je eigen kracht in het leven te staan. Door regelmatige beoefening voel je je vitaler, energieker en vrolijker, en leer je jezelf beter in balans te houden en actief te ontspannen. Dru Yoga kenmerkt zich door vloeiende bewegingen, bewegingsreeksen en houdingen. Het woord "Dru" komt van "Druva" in het Sanskriet, wat "het stille punt" betekent. Dru Yoga komt uit het oude India en is aangepast aan de westerse levensstijl. Het helpt om steviger en gemakkelijker in het leven te staan. Dru Meditatie helpt om vanuit rust en balans te leven en om je hoofd rustiger te maken, je concentratie te verbeteren en meer vanuit je hart te leven. De meditatie-oefeningen zijn goed te volgen en effectief. Er zijn wekelijkse lessen in Arnhem Zuid, waarin verschillende aspecten van Dru Yoga en Meditatie worden behandeld. Een les bestaat uit een warming-up, speciale oefeningen, ademhalingsoefeningen, een geleide diepe ontspanning en een korte meditatie. De lessen hebben een doorlopend karakter en kunnen gevolgd worden door zowel beginners als mensen met ervaring. Er is ook de mogelijkheid om een proefles te volgen. De kosten voor een cyclus van 10 lessen bedragen €140,- en een losse les kost €16,-. Bij gemiste lessen is er geen restitutie van het cursusgeld, maar er kan wel via een replay via.

Wil je weten wat Dru Yoga en Meditatie in Arnhem Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dru Yoga en Meditatie in Arnhem Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dru Yoga en Meditatie in Arnhem Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dru Yoga en Meditatie in Arnhem Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Dru Yoga en Meditatie in Arnhem Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dru Yoga en Meditatie in Arnhem Zuid

Bezoekers bekeken ook