Dru Yoga & Dru Netherlands (Nederland)

Dru Yoga & Dru Netherlands (Nederland) is een Yogastudio gelegen aan De Overmaat 73 in Arnhem.

Meer informatie over Dru Yoga & Dru Netherlands (Nederland) in Arnhem

Dru Yoga en Meditatie biedt al meer dan 40 jaar persoonlijke ontwikkeling in Nederland. Ze bieden docentenopleidingen, bijscholingen, cursussen, masterclasses en webinars aan. Het doel is om mensen te helpen hun levensmissie te ontdekken en een vervuld en geïnspireerd leven te leiden. Dru gelooft ook in de kracht van community en het inspireren van anderen. Een van de programma's die ze aanbieden is de Dru Essentials, waarin je in twee dagen kennismaakt met de essentie van Dru Yoga en Meditatie en leert hoe je vanuit een open hart kunt leven. Na deze introductie kun je ervoor kiezen om verder te gaan met een pad van yoga of meditatie voor persoonlijke verdieping en zelfs om docent te worden. Dru Yoga is stevig geworteld in de eeuwenoude yogatraditie en wordt van generatie op generatie doorgegeven. Ze bieden ook verschillende routes aan, zoals losse modules, een docentenopleiding en bijscholing. Daarnaast bieden ze ook een Dru Meditatie opleiding aan, waarin je leert mediteren en lesgeven in Dru meditatie.

Wil je weten wat Dru Yoga & Dru Netherlands (Nederland) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dru Yoga & Dru Netherlands (Nederland) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dru Yoga & Dru Netherlands (Nederland)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dru Yoga & Dru Netherlands (Nederland) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Dru Yoga & Dru Netherlands (Nederland) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dru Yoga & Dru Netherlands (Nederland)

Bezoekers bekeken ook