Dru Yoga bij Michiel van Schaveren

Dru Yoga bij Michiel van Schaveren is een Yogastudio gelegen aan 6844 in Arnhem.

Meer informatie over Dru Yoga bij Michiel van Schaveren in Arnhem

Dru Yoga is een vorm van yoga die je helpt om met plezier en vanuit je eigen kracht in het leven te staan. Door regelmatige beoefening voel je je vitaler, energieker en vrolijker, en houd je jezelf beter in balans. Dru Yoga kenmerkt zich door vloeiende bewegingen, bewegingsreeksen en houdingen. Het woord "Dru" komt van het Sanskriet woord "Druva", wat "het stille punt" betekent. Het verwijst naar de Poolster, de enige ster aan de hemel die stilstaat terwijl de andere sterren er omheen bewegen. Dru Yoga komt oorspronkelijk uit India en is een combinatie van yoga en andere bewegingsvormen die geschikt zijn gemaakt voor mensen in het westen. Het helpt om steviger en gemakkelijker in het leven te staan. Dru Meditatie helpt je om vanuit rust en balans in het leven te staan. Door regelmatige beoefening maak je je hoofd rustiger, leer je jezelf actief te ontspannen en verbeter je je concentratie. De meditatie-oefeningen zijn doeltreffend en kunnen je meer energie, rust en balans geven. Dru Yoga en Meditatie lessen worden wekelijks gegeven in Arnhem Zuid, en er is de mogelijkheid om een proefles te volgen. De lessen bestaan uit een warming-up, speciale oefeningen, ademhalingsoefeningen, en een geleide diepe ontspanning. De lessen worden afgesloten met een korte meditatie en er staat soms een specifiek.

Wil je weten wat Dru Yoga bij Michiel van Schaveren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dru Yoga bij Michiel van Schaveren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dru Yoga bij Michiel van Schaveren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dru Yoga bij Michiel van Schaveren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Dru Yoga bij Michiel van Schaveren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dru Yoga bij Michiel van Schaveren

Bezoekers bekeken ook