Dragon Garden

Dragon Garden is een Chinees restaurant gelegen aan Groningensingel 949 in Arnhem.

Meer informatie over Dragon Garden in Arnhem

Het Chinees-Indisch restaurant Dragon Garden in Arnhem heeft een afhaalservice die geopend is tot 20:30 uur, terwijl het restaurant zelf open blijft tot 21:00 uur. Op maandagen is het restaurant gesloten, tenzij het een feestdag is. Op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, is het restaurant wel geopend. Op dinsdag 30 mei is het echter gesloten. Klanten kunnen telefonisch, online of ter plekke hun bestelling plaatsen. Het restaurant is gevestigd aan de Groningensingel 949 in Arnhem en is te bereiken op het telefoonnummer 026-3211297 of via het e-mailadres restaurantdragongarden@hotmail.com.

Wil je weten wat Dragon Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dragon Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dragon Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dragon Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Dragon Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dragon Garden

Bezoekers bekeken ook