DönerMaster Kronenburg

DönerMaster Kronenburg is een Snackbar gelegen aan Kronenburgpassage 1 in Arnhem.

Meer informatie over DönerMaster Kronenburg in Arnhem

Bij Döner Master Kronenburg kun je genieten van heerlijke gerechten. Zo zijn de Kapsalon groot en middel erg populair en kosten respectievelijk €11,50 en €9,00. Daarnaast kun je ook kiezen voor de Dürüm döner kalf voor €7,50. Het assortiment bevat ook broodjes kebab kip en kalf voor €7,50, en Dürüm döner kip en kalf voor dezelfde prijs. Voor de liefhebbers van kapsalon zijn er de opties klein, middel en groot voor respectievelijk €7,50, €9,00 en €11,50. Verder is er ook de Masterbox voor €8,00 en de Lahmacun, een Turkse pizza, die je kunt bestellen voor €3,50. Je kunt deze ook met salade, kaas en/of döner bestellen voor verschillende prijzen. Voor een dönerschotel betaal je €12,50 en voor hotwings kun je kiezen uit 5, 10 of 15 stuks voor respectievelijk €6,00, €11,00 en €16,00. Er zijn ook verschillende broodjes, burgers en frietjes verkrijgbaar, evenals diverse snacks. Voor kinderen is er het kindermenu met kipnuggets voor €8,00. Bij de extra's kun je bijvoorbeeld extra döner of brood bestellen. Tot slot zijn er diverse frisdranken beschikbaar, zoals Red Bull Energy Drink, AA Drink, Capri-Sun multivitamin, Ayran, Spa blauw, Coca-Cola, Fanta, Lipton ice tea, Fernandes en meer.

Wil je weten wat DönerMaster Kronenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DönerMaster Kronenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DönerMaster Kronenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DönerMaster Kronenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar DönerMaster Kronenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DönerMaster Kronenburg

Bezoekers bekeken ook