DoctorPhone

DoctorPhone is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Steenstraat 66a in Arnhem.

Meer informatie over DoctorPhone in Arnhem

Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. U kunt uw telefoon opsturen naar DoctorPhone, afgeven in de winkel of een ophaalafspraak maken. DoctorPhone biedt levenslange garantie op originele onderdelen en heeft een haal- en brengservice. Ook is het mogelijk om een reparatie op locatie te laten uitvoeren. De reparateurs van DoctorPhone zijn 100% gecertificeerd en hebben 15 jaar ervaring in de telecombranche. Als er geen DoctorPhone vestiging in de buurt is, kunt u uw toestel per post naar een van de vestigingen sturen. Bij de vestigingen staat altijd koffie klaar en DoctorPhone hanteert vaste reparatietarieven. Daarnaast wordt vermeld dat inboedelverzekering vaak de schade aan uw toestel dekt en dat u een offerte kunt aanvragen bij DoctorPhone om te overleggen bij uw verzekeraar. Volgens onderzoek heeft één op de vijf smartphonebezitters last van mankementen aan zijn of haar toestel, waarbij schade aan het scherm het meest voorkomende probleem is. DoctorPhone steunt ook het goede doel War Child en biedt de mogelijkheid om oude telefoons in te leveren of te verkopen voor recycling, om zo het milieu te sparen.

Wil je weten wat DoctorPhone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DoctorPhone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DoctorPhone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DoctorPhone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar DoctorPhone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. DoctorPhone

Bezoekers bekeken ook