Direct Fix Phone

Direct Fix Phone is een Telefoonreparatieservice gelegen aan Jansstraat 20 in Arnhem.

Meer informatie over Direct Fix Phone in Arnhem

Wilt u uw smartphone laten repareren zonder de deur uit te hoeven? Geen probleem! Binnen een straal van 20 km halen wij uw toestel gratis op en brengen het de volgende dag gerepareerd bij u terug. Heeft u een langzame telefoon of is uw telefoon per ongeluk gevallen? Breng uw smartphone naar ons en wij maken het weer als nieuw. Is uw GSM kapot maar heeft u hem snel weer nodig? Maak dan gebruik van onze GSM Ambulance service. Wij halen uw smartphone op locatie op en bezorgen deze na de reparatie weer bij u. Voor alle soorten smartphone- en tabletreparaties kunt u bij ons terecht. Binnen een uur vervangen wij de meest complexe onderdelen van uw telefoon en tablet. Wij gebruiken 100% originele fabrieksonderdelen en bieden reparatiegarantie. Daarnaast kunnen wij uw smartphone of tablet versnellen door onderdelen te vervangen en het apparaat opnieuw te installeren. Een gebarsten scherm is gemakkelijk te veroorzaken, maar wij kunnen dit voor u repareren tegen een aannemelijke prijs. Ook bieden wij systeem back-up en herinstallatie aan, zodat u geen gegevens verliest. Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Wil je weten wat Direct Fix Phone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Direct Fix Phone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Direct Fix Phone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Direct Fix Phone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Direct Fix Phone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Direct Fix Phone

Bezoekers bekeken ook