Diner 66 Elderveld

Diner 66 Elderveld is een Cafetaria gelegen aan Elderveldplein 21 in Arnhem.

Meer informatie over Diner 66 Elderveld in Arnhem

Bij Diner 66 kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling kun je aan het rad draaien en kans maken op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen. Bestel eenvoudig en snel op de eigen website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. Diner 66 is gevestigd aan het Elderveldplein 21 in Arnhem. De bezorgtijden en afhaaltijden zijn niet gespecificeerd in de tekst.

Wil je weten wat Diner 66 Elderveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diner 66 Elderveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diner 66 Elderveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diner 66 Elderveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Diner 66 Elderveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diner 66 Elderveld

Bezoekers bekeken ook