Dick's Hairstyle

Dick's Hairstyle is een Kapper gelegen aan Raapopseweg 62 in Arnhem.

Meer informatie over Dick's Hairstyle in Arnhem

Dick's Hairstyle is een kapsalon waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen zoals knippen, kleuren, stylen en combinatie behandelingen. Er zijn positieve reviews van klanten die onder andere highlights hebben laten zetten en tevreden zijn met het resultaat. Het team van Dick's Hairstyle bestaat uit vakmensen en ze hebben beperkte openingstijden op dinsdag, woensdag en vrijdag. De salon is op zoek naar een ervaren hairstylist om het team te versterken. Je kunt contact opnemen via de mail om je cv op te sturen.

Wil je weten wat Dick's Hairstyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dick's Hairstyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dick's Hairstyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dick's Hairstyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Dick's Hairstyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dick’s Hairstyle

Bezoekers bekeken ook