Deftpower

Deftpower is een Softwarebedrijf gelegen aan Westervoortsedijk 73 GE in Arnhem.

Meer informatie over Deftpower in Arnhem

We zijn een toonaangevende leverancier van mobiliteitsdiensten en worden vertrouwd door verschillende bedrijven. Onze MSP is de koning van het opladen en biedt een geweldige klantbeleving, operationele schaalbaarheid, diversiteit in inkomsten en strategische partnerschappen. We hebben ook een chauffeurs-oplaadapplicatie met een gepersonaliseerde gebruikerservaring, toegang tot grote oplaadnetwerken in heel Europa en een aanpasbaar ontwerp dat uitgebreid is getest en onderzocht. Daarnaast hebben we een zakelijk portaal waarmee bedrijven volledige controle hebben, verbeterde beveiliging en fraudepreventie en gestroomlijnde operaties voor kostenefficiëntie. We bieden ook een API voor ontwikkelaars en hebben een breed bereik en klanten in verschillende sectoren vertrouwen op ons. Bekende klanten zijn onder andere Niek Weghorst, Paul Hesen, Petter Haugneland, Henrik Fisker en Bram Pollman. We hebben ook een actieplan om de concurrentie te overtreffen in het opladen van elektrische voertuigen en we nodigen mensen uit om lid te worden van ons team. Meer informatie over ons bedrijf, product, taal en contactgegevens is beschikbaar.

Wil je weten wat Deftpower verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deftpower of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deftpower? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deftpower het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Deftpower reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deftpower

Bezoekers bekeken ook