Defrog

Defrog is een Softwarebedrijf gelegen aan Zevenbergenstraat 23 in Arnhem.

Meer informatie over Defrog in Arnhem

Defrog is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van webapplicaties met behulp van Ruby on Rails. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder het maken van websites met behulp van aangepaste ontwerpen of bestaande sjablonen en het ontwikkelen van complexe, op databases gebaseerde applicaties. Ze bieden ook volledig beheerde hosting aan, inclusief back-ups, onderhoud en monitoring. Daarnaast hebben ze veel ervaring met het converteren van gegevens in en uit IBM/Lotus Domino of Notes applicaties. Het bedrijf wordt gerund door Thimo Jansen, een 48-jarige ontwikkelaar met jarenlange ervaring in het bouwen van websites en bedrijfsapplicaties. Defrog is gevestigd in Arnhem, Nederland en is opgericht in 2009. Als je geïnteresseerd bent in hun diensten, kun je contact opnemen met Thimo Jansen via thimo@defrog.nl of +31 6 39 754 751.

Wil je weten wat Defrog verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Defrog of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Defrog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Defrog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Defrog reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Defrog

Bezoekers bekeken ook