De Woerd eten en drinken

De Woerd eten en drinken is een Restaurant gelegen aan Rijkerswoerdsestraat 4 in Elst.

Meer informatie over De Woerd eten en drinken in Elst

Bij Restaurant De Woerd ben je van harte welkom om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Ze zijn geopend vanaf 12:00 uur, 5 dagen per week. Of je nu zin hebt in koffie, lunch, borrel of diner, ze staan voor je klaar. Ze hebben een uitgebreide menukaart en bieden ook een borrelkaart aan. Het restaurant heeft een unieke ligging aan het water en is vlakbij het natuurgebied 'Park Lingezegen'. Je kunt hier dus genieten van lekker eten en drinken in een prachtige omgeving. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat De Woerd eten en drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Woerd eten en drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Woerd eten en drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Woerd eten en drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar De Woerd eten en drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Woerd eten en drinken

Bezoekers bekeken ook