De Vloer school voor podiumkunsten (Elderveld, Arnhem - Zuid)

De Vloer school voor podiumkunsten (Elderveld, Arnhem - Zuid) is een Dansschool gelegen aan Leidenweg 11 in Arnhem.

Meer informatie over De Vloer school voor podiumkunsten (Elderveld, Arnhem - Zuid) in Arnhem

Dans, theater, musical en body & mind zijn enkele van de activiteiten die je kunt volgen bij deze organisatie. Ze bieden een breed scala aan lessen aan en je kunt je zelfs inschrijven voor een proefles. Als je graag wilt dansen, zingen, spelen en plezier wilt maken, dan kun je je direct inschrijven. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, kun je contact met hen opnemen via e-mail of hun voicemail inspreken en zij zullen terugbellen. Ze organiseren ook verschillende voorstellingen, zoals "Op pad door de stad met Puck Paddenstoel" en "De Toverschool". Hun adres is Oudenboschstraat 18, 6843PD Arnhem, Nederland.

Wil je weten wat De Vloer school voor podiumkunsten (Elderveld, Arnhem - Zuid) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vloer school voor podiumkunsten (Elderveld, Arnhem - Zuid) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vloer school voor podiumkunsten (Elderveld, Arnhem - Zuid)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vloer school voor podiumkunsten (Elderveld, Arnhem - Zuid) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar De Vloer school voor podiumkunsten (Elderveld, Arnhem - Zuid) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vloer school voor podiumkunsten (Elderveld, Arnhem – Zuid)

Bezoekers bekeken ook