De Steenen Tafel

De Steenen Tafel is een Restaurant gelegen aan Weg achter Het Bos 1 in Arnhem.

Meer informatie over De Steenen Tafel in Arnhem

Restaurant de Steenen Tafel is gevestigd in de oudste stadspark van Arnhem, park Klarenbeek. Het restaurant is gelegen in een watertoren uit 1928 en wordt sinds 1998 gerund door de gepassioneerde koks Janno Cornelissen en Theo Sigmond. De gerechten worden ambachtelijk bereid met lokale ingrediënten en hebben een Franse stijl met Aziatische invloeden. Het restaurant heeft een intieme en warme uitstraling in Art Deco-stijl en biedt ook mogelijkheden voor trouwerijen en condoleances. Op zonnige dagen is het mogelijk om buiten te dineren met een prachtig uitzicht over Arnhem. Het restaurant ligt op slechts 2 km van het centrum van Arnhem en 1 km van de snelwegen A12 en A50. Het team van de Steenen Tafel staat garant voor culinair genieten en heet gasten van harte welkom. Op woensdag en donderdag kunnen gasten genieten van het Midweek Menu, een verrassend 3-gangenmenu met producten uit de regio. Een echte aanrader!

Wil je weten wat De Steenen Tafel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Steenen Tafel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Steenen Tafel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Steenen Tafel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar De Steenen Tafel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Steenen Tafel

Bezoekers bekeken ook