De Prakt(eik)

De Prakt(eik) is een Schoonheidssalon gelegen aan Loospad 17 in Arnhem.

Meer informatie over De Prakt(eik) in Arnhem

Bij De Prakt(eik) in Arnhem, vlakbij Park Zypendaal, kun je terecht voor heerlijke ontspannende Dr. Hauschka behandelingen. De behandelingen helpen je te ontspannen door middel van zachte ritmische bewegingen die je in je hele lichaam voelt. De Prakt(eik) is gelegen in de rustige woonwijk 't Cranevelt en biedt de mogelijkheid om weer tot jezelf te komen. De salon wordt gerund door Simone van Lieshout, met Salon Ardine als moederbedrijf waar Simone ook werkzaam is. In De Prakt(eik) wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke en biologische producten van Dr. Hauschka Cosmetica. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in de webshop. De openingstijden van De Prakt(eik) zijn op maandag en vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur en op woensdag van 8.45 tot 12.00 uur. Dankzij het spaarsysteem kun je punten sparen bij De Prakt(eik). De contactgegevens van De Prakt(eik) zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat De Prakt(eik) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Prakt(eik) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Prakt(eik)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Prakt(eik) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar De Prakt(eik) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Prakt(eik)

Bezoekers bekeken ook