De Pizzabakkers Arnhem

De Pizzabakkers Arnhem is een Pizzeria gelegen aan Broerenstraat 35 in Arnhem.

Meer informatie over De Pizzabakkers Arnhem in Arnhem

De Pizzabakkers in Arnhem is gelegen aan de Broerenstraat tegenover het Focus Filmhuis en de Eusebiuskerk. Ze serveren heerlijke pizza's en broodjes, die vers worden gebakken in hun houtoven en belegd zijn met Italiaanse ingrediënten zoals Mozzarella di bufala en pikante salami. Op vrijdag tot en met zondag kun je er ook terecht voor lunch. Daarnaast hebben ze een groot terras voor de zomer en bieden ze de mogelijkheid om pizza af te halen. De zaak is ruim en geschikt voor grote groepen. Klanten zijn enthousiast over de lekkere pizza's, de vriendelijke bediening en de gezellige sfeer. Verder hebben ze een uitgebreide drankenkaart met onder andere prosecco en cocktails. Ook bieden ze de mogelijkheid om een film te combineren met een pizza voor een speciale prijs. Interesse in een eigen vestiging van De Pizzabakkers? Ze staan open voor franchisenemers en hebben meerdere steden in Nederland op het oog.

Wil je weten wat De Pizzabakkers Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pizzabakkers Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pizzabakkers Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pizzabakkers Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar De Pizzabakkers Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pizzabakkers Arnhem

Bezoekers bekeken ook