De Palatijn

De Palatijn is een Restaurant gelegen aan Tellegenlaan 4 in Arnhem.

Meer informatie over De Palatijn in Arnhem

In het Arnhemse stadspark Sonsbeek bevindt zich de Palatijn, een restaurant dat gevestigd is in een van de jongste rijksmonumenten van Nederland. Het restaurant is vernoemd naar de hoogste heuvel in Rome, Palatino, en biedt zoetigheden, lunch en borrel op vier dagen per week. Reserveringen zijn mogelijk vanaf 8 personen. Het adres van de Palatijn is Tellegenlaan 4 in Arnhem. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 18:00 uur.

Wil je weten wat De Palatijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Palatijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Palatijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Palatijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar De Palatijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Palatijn

Bezoekers bekeken ook