De Nieuwe Maesberg

De Nieuwe Maesberg is een Trainingscentrum gelegen aan Harderwijkerweg 2 in Arnhem.

Meer informatie over De Nieuwe Maesberg in Arnhem

De Nieuwe Maesberg is een afgelegen plek midden in de bossen, op slechts 7 kilometer afstand van het centrum van Arnhem. Het terrein heeft een rijke geschiedenis, van boerderij tot manege en recreatiepark. Sinds 2005 leven de paarden hier vrij en in harmonie samen in een kudde, en dit is precies waar ook de mens naar verlangt. Nu is het tijd om een woongemeenschap te creëren waar mensen in verbinding met elkaar kunnen wonen en werken, met behoud van individuele vrijheid. Op De Nieuwe Maesberg wordt co-creatie gestimuleerd, waarbij talenten worden gedeeld en samenwerkingsprojecten worden gerealiseerd. Naast de veertig Tiny huisjes zijn er ook gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar voor verschillende activiteiten zoals coaching, yoga, workshops en massages. Het team van De Nieuwe Maesberg kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen op deze bijzondere plek.

Wil je weten wat De Nieuwe Maesberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Nieuwe Maesberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Nieuwe Maesberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nieuwe Maesberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar De Nieuwe Maesberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Nieuwe Maesberg

Bezoekers bekeken ook