De Kandelaar

De Kandelaar is een Protestantse kerk gelegen aan Den Haagweg 1 in Arnhem.

Meer informatie over De Kandelaar in Arnhem

Op 5 november wordt er een Groene kerkdienst gehouden met als thema 'Zorg en Hoop'. Tijdens deze dienst staat de dankdag voor gewas en arbeid centraal. De werkgroep Duurzaamheid heeft de dienst in samenwerking met ds. Mattijs voorbereid. Om de vruchten van de aarde te bedanken, worden de kerkgangers uitgenodigd om groenten en fruit uit hun eigen tuin mee te nemen. Van deze meegebrachte producten zal een heerlijke soep en fruitsalade worden gemaakt waar iedereen na de dienst van kan genieten. Naast de dienst worden er ook workshops georganiseerd om stil te staan bij de zorgen en het zorgen voor de schepping. Er zijn praktische workshops zoals het rapen van zwerfvuil en koken van soep, maar ook bezinnende workshops zoals meditatief tekenen en het instuderen van een lied. Verder wordt er een Bijbelstudie gehouden over het thema 'Zorg en Hoop'. De dienst vindt plaats in de Salvatorkerk en er is beperkte ruimte bij sommige workshops.

Wil je weten wat De Kandelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kandelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kandelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kandelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar De Kandelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kandelaar

Bezoekers bekeken ook