de Buurman

de Buurman is een Eetcafé gelegen aan Jacob Cremerstraat 95 in Arnhem.

Meer informatie over de Buurman in Arnhem

Bij de Buurman, een ruim en gezellig buurtcafé, kun je terecht voor goede koffie, thee, borrels en ontspannen uit eten. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals pubquizzes en wijn- en bierproeverijen. De Buurman deelt graag zijn passie en kennis over diverse dranken, zoals speciaalbieren en colheita port. Het menu wisselt om de twee maanden en biedt altijd een keuze uit vegetarische, vis- en vleesgerechten. Op woensdag en donderdag is er een weekhap. Ook groepen zijn welkom en er is een aparte ruimte beschikbaar voor (zakelijke) arrangementen. Voor de weekhap en nieuwtjes kun je terecht op de Facebook pagina van De Buurman. Daarnaast biedt De Buurman verschillende opties voor feesten en bijeenkomsten. Reserveren kan via het invullen van je naam, e-mailadres, telefoonnummer, reserveringsdatum, tijd en aantal personen. Het café is gesloten op maandag en zondag, op de overige dagen is het open van 15:00 tot 22:30 uur, op vrijdag en zaterdag zelfs tot middernacht. Het adres is Jacob Cremerstraat 95, 6821 DC Arnhem.

Wil je weten wat de Buurman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Buurman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Buurman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Buurman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar de Buurman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Buurman

Bezoekers bekeken ook