Dansstudio Linde

Dansstudio Linde is een Dansschool gelegen aan Pallas Atheneplein 2 in Arnhem.

Meer informatie over Dansstudio Linde in Arnhem

Dansstudio Linde is een dansstudio in de Arnhemse wijk Schuytgraaf die sinds 2015 bestaat. Ze bieden danslessen aan voor kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen, waarbij passie, plezier en creativiteit centraal staan. De dansstudio is kleinschalig, zodat er kwaliteit en aandacht voor het individu gegarandeerd kan worden. Er zijn verschillende lessen, zoals streetjazz, moderne dans, klassiek ballet en dansconditie. Voor een gratis proefles kan er contact opgenomen worden via e-mail of WhatsApp, omdat het proeflesformulier op de website niet meer werkt sinds oktober 2019.

Wil je weten wat Dansstudio Linde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dansstudio Linde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dansstudio Linde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Linde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Dansstudio Linde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dansstudio Linde

Bezoekers bekeken ook