Dames & Heren Culinair Café

Dames & Heren Culinair Café is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Markt 31 in Arnhem.

Meer informatie over Dames & Heren Culinair Café in Arnhem

Cora's smikkelwinkel is een culinair café in hartje Arnhem waar je kunt bestellen, afhalen en genieten van huisgemaakte gerechten. Ze vragen om je bestelling minimaal 24 uur van tevoren te plaatsen. Ze bieden onder andere appeltaart, limoncellotaart, tiramisu, erwtensoep, lasagne, moussaka, quiches en witlofgratiné aan. Daarnaast delen ze verhalen en nieuws over hun ervaringen tijdens de coronaperiode. Op bepaalde dagen zijn ze gesloten of alleen open voor de lunch. Het café heeft een warme en gezellige sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Je kunt er genieten van koffie, thee, huiswijnen, lokale bieren en heerlijke hapjes. De koffiebonen worden zorgvuldig uitgekozen en vers gebrand voor de lekkerste koffie. Het café maakt gebruik van lokale producten en biedt ook een uitgebreide selectie thee aan. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en het café is geopend op bepaalde dagen en tijden.

Wil je weten wat Dames & Heren Culinair Café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dames & Heren Culinair Café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dames & Heren Culinair Café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dames & Heren Culinair Café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Dames & Heren Culinair Café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dames & Heren Culinair Café

Bezoekers bekeken ook