Dadawan Arnhem

Dadawan Arnhem is een Aziatisch fusion-restaurant gelegen aan Gele Rijders Plein 15 in Arnhem.

Meer informatie over Dadawan Arnhem in Arnhem

DADAWAN is een Aziatisch fastfoodconcept waar je kunt genieten van wereldse gerechten voor een betaalbare prijs. Ze nemen geen reserveringen aan, dus je kunt gewoon binnenlopen. Naast hun menu in de winkels, bieden ze ook de mogelijkheid om gerechten af te halen. Ze hebben verschillende vestigingen, waaronder in Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Tilburg en Kerkrade. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe vestiging in Maastricht genaamd Little DADAWAN Kesselskade. Je kunt ook een DADAWAN giftcard kopen als cadeau voor verschillende gelegenheden.

Wil je weten wat Dadawan Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dadawan Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dadawan Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dadawan Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Dadawan Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dadawan Arnhem

Bezoekers bekeken ook