DAAN-voor denken en doen-

DAAN-voor denken en doen- is een Personal trainer gelegen aan Fruithoeve 31 in Arnhem.

Meer informatie over DAAN-voor denken en doen- in Arnhem

Bij DAAN - voor denken en doen - kun je op een andere manier trainen om fitter te worden. In plaats van urenlang praten, worden gesprekken gecombineerd met bewegen. Bokscoaching is een van de methodes die gebruikt wordt om aan bepaalde thema's te werken. Bij DAAN staat jouw persoonlijke groei en balans centraal, zodat je veerkrachtig en ontspannen in je kracht komt te staan. Respect, plezier en bewegen zijn belangrijke waarden binnen DAAN. Wil je meer weten of ervaren? Neem dan contact op met DAAN via info@daan.works of bel naar +31657039215.

Wil je weten wat DAAN-voor denken en doen- verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DAAN-voor denken en doen- of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DAAN-voor denken en doen-? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAAN-voor denken en doen- het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar DAAN-voor denken en doen- reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DAAN-voor denken en doen-

Bezoekers bekeken ook