D3 Media for Data Journalism

D3 Media for Data Journalism is een Softwarebedrijf gelegen aan Jourestraat 12 in Arnhem.

Meer informatie over D3 Media for Data Journalism in Arnhem

Peter Verweij is een ervaren trainer in datajournalistiek met een achtergrond in sociologie, filosofie en statistiek. Hij heeft gewerkt als senior docent aan de School voor Journalistiek in Utrecht en heeft ervaring met het rapporteren over Brussel en digitale journalistiek. Hij biedt online trainingen aan over datajournalistiek, waarbij onderwerpen zoals het downloaden en scrapen van data, data-analyse met Excel en visualisaties met Tableau, Flourish en QGIS aan bod komen. Voor de training is basiskennis van Excel vereist en moeten de deelnemers Tableau Public en QGIS geïnstalleerd hebben. Er is ook hulp beschikbaar bij het installeren van de benodigde software. De training duurt van 9.00 tot 17.00 uur en wordt online gegeven via Teams. De training omvat spreadsheets met gegevens over leden van de Tweede Kamer, verkiezingsuitslagen per gemeente en een kaart van Nederland met gemeenten. Er is ook een handleiding beschikbaar met instructies voor het analyseren en visualiseren van de data. Peter Verweij heeft ervaring met het geven van trainingen aan diverse organisaties en instellingen, zowel nationaal als internationaal.

Wil je weten wat D3 Media for Data Journalism verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D3 Media for Data Journalism of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D3 Media for Data Journalism? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D3 Media for Data Journalism het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar D3 Media for Data Journalism reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. D3 Media for Data Journalism

Bezoekers bekeken ook