CyberPeak

CyberPeak is een IT-consultancy gelegen aan Smalspoor 3 in Arnhem.

Meer informatie over CyberPeak in Arnhem

CyberPeak is een bedrijf dat diverse IT diensten levert op het gebied van Cyber Security. Ze bieden onder andere de PeakProtection Firewall, PeakProtection Network, Cyber Security Assessment, PeakProtection Wi-Fi, Security Self-Service en 24x7 Support aan. Het bedrijf benadrukt dat Cyber Security een gezamenlijke inspanning is en de laatste updates kunnen worden gelezen op hun website. Enkele van deze updates zijn onder andere het RCE-lek in FortiGate Firewalls, een onbeschermd MySQL root account in FortiNAC, het Spring4Shell-lek in het Java Spring Framework en een partnership aankondiging met een MDR-vendor. Daarnaast is er ook een verhuisbericht en wordt er melding gemaakt van een heap-based buffer overflow in sslvpnd van FortiOS. Voor meer informatie kunnen contact worden opgenomen met CyberPeak via telefoonnummer 085 – 06 03 228 of via e-mail naar info@cyberpeak.nl. Het bedrijf is gevestigd aan de Meander 251 in Arnhem en heeft KvK-nummer 88378462 en BTW-nummer NL864600872B01.

Wil je weten wat CyberPeak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CyberPeak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CyberPeak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CyberPeak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar CyberPeak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CyberPeak

Bezoekers bekeken ook