Curlable ( voorheen HADA HAIR)

Curlable ( voorheen HADA HAIR) is een Kapper gelegen aan Jansbinnensingel 2A in Arnhem.

Meer informatie over Curlable ( voorheen HADA HAIR) in Arnhem

Curlable is een kapsalon die gespecialiseerd is in het knippen van natuurlijke krullen. Ze knippen het haar vanuit droog haar, waardoor de originele vorm van de krullen terugkomt en ze elke dag handelbaar zijn. Curlable biedt verschillende diensten aan, waaronder de Curlable Cut, waarbij de krullen droog en ontspannen worden geknipt, en de Curlable Color, waarbij de krullen op een milde manier worden gekleurd. Daarnaast bieden ze ook Curlable Care aan, met intensieve treatments om de krullen mooi te houden. Curlable heeft ook een Curlable Coach, die je leert hoe je zelf je krullen kunt verzorgen. Het geweldige team van Curlable voert de technieken uit en klanten vanuit heel Nederland weten hun weg naar Arnhem te vinden. Naast de kapsalon heeft Curlable ook een shop waar je producten kunt kopen, zoals Power Peptides en India Conditioner. Klanten zijn enthousiast over Curlable en zijn tevreden met het resultaat van hun krullen. Curlable is gevestigd in Arnhem en is te bereiken via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Curlable ( voorheen HADA HAIR) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curlable ( voorheen HADA HAIR) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curlable ( voorheen HADA HAIR)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curlable ( voorheen HADA HAIR) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Curlable ( voorheen HADA HAIR) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curlable ( voorheen HADA HAIR)

Bezoekers bekeken ook