CrossFit Arnhem

CrossFit Arnhem is een Sportclub gelegen aan Emplacementsstraat 4b in Arnhem.

Meer informatie over CrossFit Arnhem in Arnhem

CrossFit Arnhem is een bekend trainings- en prestatiecentrum in Arnhem en omgeving. Het is de eerste officiële CrossFit-box in Arnhem en een van de oudste in Nederland. Bij CrossFit Arnhem kun je 7 dagen per week trainen onder begeleiding van professionele coaches. De groepsgrootte is maximaal 12 personen, dus je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens de lessen. Naast de dagelijkse Workout Of the Day (WOD) biedt CrossFit Arnhem ook specialty lessen aan, zoals gewichtheffen, gymnastiek en krachttraining. Het centrum is uitgerust om atleten van elk niveau te faciliteren, van beginners tot topsporters. Bij CrossFit Arnhem train je altijd met hoogwaardige materialen en kun je gebruik maken van faciliteiten voor voeding, leefstijlcoaching en personal training. Er zijn veel positieve recensies over de locatie, trainers en sfeer van CrossFit Arnhem. Via de CrossFit Arnhem app heb je altijd toegang tot je gegevens en kun je lessen regelen en in contact blijven met mede-atleten.

Wil je weten wat CrossFit Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar CrossFit Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Arnhem

Bezoekers bekeken ook